Αυτοματισμοί Κτηρίων


Σύστημα ασφαλείας (συναγερμοί, πυρανίχνευση,)
Προσφορά

Κλειστο κυκλωμα τηλεόρασης CCTV

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες καμερών IP, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη λύση για το δικό σας χώρο, ενώ θα έχετε την απαραίτητη υποστήριξη εγκατάστασης – αναβάθμισης – service από το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα.

Προσφορά

Access Control

Διαθέτουμε την εμπειρία από Εγκαταστάσεις Συστημάτων Access Control σε μεγάλες εταιρείες έτσι μπορούμε να σας παρέχουμε κάθε εφαρμογή στον χώρος σας ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μία αυτόνομη λειτουργία ή ως ένα σημείο ενός ολοκληρωμένου δικτύου.

Προσφορά

Wi-Fi / Hotspot

Μελέτη και εγκατάσταση ασύρματων δικτύων σε χώρους που δεν μπορεί να εφαρμοστεί η δομημένη καλωδίωση. Ενίσχυση σήματος ενός χώρου ή δημιουργία ασύρματου δικτύου από το router.

Προσφορά

KNX – Έξυπνο Σπίτι

Μπορούμε να εξοπλίσουμε τον οικιακο σας χώρο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Οι πελάτες μας επωφελούνται από τις εντυπωσιακές δυνατότητες ελέγχου που προσφέρουν τα εξειδικευμένα συστήματα διαχείρισης, η λειτουργία των οποίων μπορεί να ελέγχεται είτε μέσα από την οικία, είτε έξω από αυτή (απομακρυσμένος έλεγχος). Η λειτουργικότητα του χώρου βελτιώνεται δραματικά, επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή οικονομία χρήσης, μεγαλώνει ο κύκλος ζωής των περιφερειακών συσκευών, και όλα αυτά με κόστος ιδιαίτερα προσιτό.

Προσφορά

Άμεση Εξυπηρέτηση


Είμαστε στην διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική σας ανάγκη.

Κάλεσε Τώρα: 2106635857