Σχετικά με εμάς

Η Voltorama, με επικεφαλής τον κ. Δεδούση Παναγιωτη και έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιείται στην Αττική στον χώρο των Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων. Με όπλο την 20ετή εμπειρία μας, στη Voltorama επιδεικνύουμε σημαντικό έργο στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Η πολυετής παρουσία μας αριθμεί περισσότερους από 2000 πελάτες και πάνω από 200 κατασκευαστικά projects, καθιστώντας μας, έτσι, ειδικούς σε πάσης φύσεως ηλεκτρολογικά θέματα. Μεταξύ άλλων, αναλαμβάνουμε τη μελέτη και την κατασκευή κάθε ηλεκτρολογικής εγκατάστασης όπως σε βιομηχανικά έργα, ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, χώρους εστίασης αλλά και ιδιωτικά κτίρια και οικίες.

20

Χρονια Εμπειριας

2000+

ευχαριστημενοι πελατες

215

Ολοκληρωμενα εργα

17

Εξειδικευμενοι συνεργατες

Στη Voltorama διαθέτουμε άριστη τεχνική κατάρτιση και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας καλύπτουμε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα οποιαδήποτε ηλεκτρολογική ανάγκη σας παρουσιαστεί. Κύριοι στόχοι της εταιρείας μας είναι:

  • – Η παράδοση εργασιών υψηλής ποιότητας με βάση την άριστη τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας.
  • – Η γρήγορη και αποτελεσματική εργασία που εστιάζει στις ανάγκες σας.
  • – Η παροχή λύσεων σε σύνθετα και απαιτητικά προβλήματα.

βλαβες

αυτοματοποιηση κατοικιασ

πιστοποιησεισ και ελεγχοι

εγκαταστασεισ

Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες, από τις πιο μικρές, έως τις πιο μεγάλες και πολύπλοκες.

Είμαστε στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή και θα χαρούμε να μας ζητήσετε δωρεάν προσφορά για να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας!